Thomas Helmig og Jacob Dinesen

Den 15. juni 2018 kan vi præsentere Thomas Helmig og Jacob Dinesen, der kommer på besøg på Valdemars Slot. Begge to har haft et succesfuldt og travlt år 2017, og mon ikke du kan forvente en fantastisk aften i selskab med to af Danmarks største navne?

I sommers havde Helmig kæmpe succes på årets Northside og Tinderbox festivaller, og både publikum og anmelderne var ovenud begejstret!

Nu er han klar på endnu en fantastisk sommer og bag ham er det sædvanlige allstar hold bestående af Claes Antonsen, Jacob Andersen, Christian Douglas, Poul Reimann, Søren Runge og Emil Falk.

Jacob Dinesen havde i 2017 mere end 100 koncerter landet over, men måtte melde alt udsolgt i måneder forud, så mange fans måtte gå forgæves. I 2018 spiller han kun mellem 10-15 koncerter i Danmark – og én af dem er i på Valdemars Slot.

Det seneste halvandet år har den kun 22-årige Jacob Dinesen fra Tønder arbejdet ihærdigt for at følge med den voksende efterspørgsel, i kølvandet på udgivelsen af albummet ‘Brace Against The Storm’. Albummet gik direkte ind som nummer 1 på albumhitlisten, og Dinesen fik overrakt en guldplade for over 10.000 solgte eksemplarer umiddelbart efter udgivelsen – og modtog på sin 22 års fødselsdag platin for mere end 20.000 solgte eksemplarer hvilket betyder, at Jacob Dinesen er brudt igennem for alvor.

2017 var et godt år for den sympatiske musiker og med et salg på langt over 25.000 solgte billetter og mange flere albums er der ikke længere tvivl om talentet– fremtiden tilhører Jacob Dinesen.

Du kan godt begynde at glæde dig til en fantastisk aften på Valdemars Slot med to store navne - rigtig go' fornøjelse!